Helgens fiske

I torsdags drog jag som sagt iväg mot nya vatten för att pröva fiskelyckan under en tävlingen tillsammans med min teamkamrat Laken ifrån Team Bröderna Buse och jag kom hem i söndagskväll redan men pga väntan på bilder ifrån helgen så har jag inte laggt upp någon blogg förens nu. :)

På fredag eftermiddag så kom jag och Laken i alla fall upp till Järvsö-trakterna där Peter Fröjd ifrån scandinavianfishing.se tog emot oss för att snart nog dra med oss ut på en rundtur för att hämta priserna till morgondagens trollingtävling!
Så på detta försvan timmarna ganska snabbt när vi åkte hit och dit för att hämta priserna och sedan träffade diverse trevliga personer som det vart lite skitsnack med innan man drog vidare. Så snart nog var det dags för oss att krama kudden för att orka med den kommande dagens trollingtävling!

Här har vi Peter himself!


Alarmet började tjuta vid 05.00 och Laken och jag var snart nog på benen och hävde i oss lite frukost för att sedan möta Peter med flera för att bege oss till Dellen, där tävlingen skulle hållas, för att ställa iordning diverse saker och för att invänta de tävlande.
Snart nog så började det droppa in båtar tills höger och vänster och dom sjösattes enkelt via de finfina båtramperna som fanns till hands.

Här har vi Team berka miekos båt med besättning plus Lars"Speilberg"Söderholm som hade till uppgift att filma under tävlingen.

När alla teamen var på plats så hölls ett snabbt skepparmöte där regler och lite annat gicks igenom för att teamen sedan tog plats i sina båtar och begav sig ut på sjön.

Jag och Laken under skepparmötet.


Sedan bar det av för att fångas fisk!

Tyvär så var öringen allt annat än på hugget idag och det fångades endast 3 öringar totalt på 15 båtar och vi, som hade siktet inställt på öring, kom tillbaka näst intill fisklösa med undantag med en bonusgädda som fångades mot slutet av dagen.

Alla vinnarna ifrån tävlingen samlade.

Något besvikna på det klena resultatet ifrån våran sida så åkte vi hem och la oss tidigt för att under söndagen få fiska efter grov gädda tillsammans med Peter i Ljusnan.

Klockan han bli framåt 10 innan vi till sist kom ut på Ljusnan och fick i våra grejor i vattnet för att sedan invänta hugget från storgäddan. Men även denna dagen var fisket segt, men det dröjde inte allt för länge innan första gäddan var i båten, men dock ingen storgädda. Efter den fisken så var det riktigt segt och det dröjde ett bra tag innan det till slut högg igen.
Även denna gången var det ingen märkvärdig storlek på fisken men det var fisk i alla fall!

Laken och jag innan vi drog ut på Ljusnan.


Man kan väll få låtsas att det var en storgädda i alla fall? :)


Efter det så tog jag och Laken avsked utav Peter för att röra oss söder ut igen för att komma hem skapligt på söndagskvällen.

Var en riktigt trevligt helg även fast fisket inte var på topp och tackar Peter så mycket för hans gästfrihet och välkommnar honom söderut på fiske när som helst!


//Hampus"Hampa"Valfridsson

Kommentarer
Postat av: nea

Nananana na, Hampus ser ut som en tjeeeej ;)

2008-10-01 @ 11:25:09
URL: http://neachpeach.blogg.se/
Postat av: Hampus

Du är bara avundsjuk Nea :]

2008-10-01 @ 15:29:08
URL: http://hampussportfiske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0